August 29, 2017

Autocom Trucks & CDP +

Autocom Trucks & CDP + interfejs podržava vozila proizvedena do danas. Aktuelna verzija softvera je 2017.2 u koju su uključene dopune za vozila od 1997 do 2017 godine. Ukupno dodano ažuriranja na 34 brenda kamiona i autobusa između 1997 i 2017. godine.

Na tržištu su prisutne kopije Autocom i Delphi interfejsa te su ograničeni sa hardverom i softverom samo za vozila do 2014. godine. Mijenjamo Vaš stari “fake ili klon” interfejs i dajemo novi originalni sa popustom i uključenom dopunom za 1 godinu.
Ažuriranja nakon isteka niste obavezni izvršiti tj. program će i dalje normalno raditi do verzije koja je posljednja ažurirana.
Autocom Cars: Aktuelna verzija: 2017.2
Autocom Trucks: Aktuelna verzija: 2017.2

Autocom Trucks je jedan od najpoznatijih VCI uređaja koji podržava detaljno čitanje i brisanje grešaka na vozilu, čitanje live podataka iz vozila, konfiguraciju parametara u vozilu, testove aktuatora, specijalne funkcije i kodiranja za određene module u vozilu.

Velika prednost Autocom VCI interfejsa nad drugim je kompletna podrška za naš jezik te detaljan prevod grešaka, zatim instrukcije i grafikoni za određena kodiranja, npr. kodiranje dizni.
Baza podataka Autocom Trucks ima dobru pokrivenost za širok spektar vozila na tržištu.

Za korištenje TRUCKS-a potreban vam je komunikacijski interfejs (VCI). Naš najnoviji VCI se naziva CDP +. Možete kupiti komplet za CARS CDP + uključujući i korisnički licencu (1 godinu), komunikator i kofer. Svi proizvodi imaju doživotnu garanciju ako je licenca aktivna u vrijeme štete.

Softversko okruženje TRUCKS-a vam omogućava da izvršite dijagnostiku na putničkim i lakim komercijalnim vozilima. Omogućava čitanje i brisanje grešaka, prilagođavanje, aktiviranje komponenti i programiranje.

AUTOCOM Trucks softversko okruženje
ISI -Automatska detekcija pravilnog sistema u vozilu za kasniju dijagnozu.
ISS – Inteligentno testiranje svih sistema u vozilu.
Originalni podaci – originalni podaci proizvođača vozila
DATA Recorder – Snimač live podataka
LED indikator
Univerzalnost
Jedan VCI za putnička i teretna vozila

CDP +
Programsko okruženje funkcioniše zajedno sa CDP + komunikacijskom jedinicom. Autocom VCI je dijagnostički alat koji pokriva sve vrste komunikacija i protokola koji su potrebni za komunikaciju sa vozilom. Pored odabranih adaptera za dijagnostiku starijih vozila i vozila sa drugačijom dijagnostičkom vezom, dijagnoza je lakša nego ikada.
CDP + je vaša najjača veza sa vozilom.

Autocom Trucks & CDP+ koristi mnogo zadovoljni korisnika kao što se servisi, auto prodajne kuće, kompanije za tehnički pregled vozila, kompanije za pomoć na putu, policija i vojska

Trucks ima mnoge prednosti, kao što su brza i pouzdana dijagnostika, jednostavno i intuitivno korisničko okruženje za softver, brza i jednostavna instalacija ažuriranja.
Jezik: Hrvatski, Srpski, Engleski, Njemački, Talijanski, Francuski, Danski, Rumunjski, Poljski, Češki, Bugarski itd.

Ovlašteni distributer Autocom za Bosnu i Hercegovinu – Autodijagnostika.ba – Powered by MANBIS d.o.o. Kakanj