29. Avgusta 2017.

Autocom Cars & CDP +

Autocom Cars & CDP + interfejs podržava vozila proizvedena do danas. Aktuelna verzija softvera je 2020.20 u koju su uključene dopune za vozila od 1997 do 2020 godine. 

Autocom Cars je jedan od najpoznatijih VCI uređaja koji podržava detaljno čitanje i brisanje grešaka na vozilu, čitanje live podataka iz vozila, konfiguraciju parametara u vozilu, testove aktuatora, specijalne funkcije i kodiranja za određene module u vozilu.

Velika prednost Autocom VCI interfejsa nad drugim je kompletna podrška za naš jezik te detaljan prevod grešaka, zatim instrukcije i grafikoni za određena kodiranja, npr. kodiranje dizni, kodiranje baterija, kodiranje EPBa, regeneracija DPF filtera, kodiranje, reseti servisa i mnoge druge funkcije.
Baza podataka Autocom CARS ima dobru pokrivenost za širok spektar vozila na tržištu.

Za korištenje CARS-a potreban vam je komunikacijski interfejs (VCI). Naš najnoviji VCI se naziva CDP +. Možete kupiti komplet za CARS i CDP + uključujući i korisnički licencu (1 godinu), komunikator i kofer. Svi proizvodi imaju doživotnu garanciju ako je licenca aktivna u vrijeme štete.

Softversko okruženje CARS-a vam omogućava da izvršite dijagnostiku na putničkim i lakim komercijalnim vozilima. Omogućava čitanje i brisanje grešaka, prilagođavanje, aktiviranje komponenti i programiranje.

AUTOCOM CARS softversko okruženje
ISI -Automatska detekcija pravilnog sistema u vozilu za kasniju dijagnozu.
ISS – Inteligentno testiranje svih sistema u vozilu.
Originalni podaci – originalni podaci proizvođača vozila
DATA Recorder – Snimač live podataka
LED indikator
Univerzalnost
Jedan VCI za putnička i teretna vozila

CDP +
Programsko okruženje funkcioniše zajedno sa CDP + komunikacijskom jedinicom. Autocom VCI je dijagnostički alat koji pokriva sve vrste komunikacija i protokola koji su potrebni za komunikaciju sa vozilom. Pored odabranih adaptera za dijagnostiku starijih vozila i vozila sa drugačijom dijagnostičkom vezom, dijagnoza je lakša nego ikada.
CDP + je vaša najjača veza sa vozilom.

Autocom Cars & CDP+ koristi mnogo zadovoljni korisnika kao što se servisi, auto prodajne kuće, kompanije za tehnički pregled vozila, kompanije za pomoć na putu, policija i vojska

CARS ima mnoge prednosti, kao što su brza i pouzdana dijagnostika, jednostavno i intuitivno korisničko okruženje za softver, brza i jednostavna instalacija ažuriranja.
Jezik: Hrvatski, Srpski, Engleski, Njemački, Talijanski, Francuski, Danski, Rumunjski, Poljski, Češki, Bugarski itd.

AUTOCOM CARS CDP+ 4.499,00 KM

Ovlašteni distributer Autocom za Bosnu i Hercegovinu – Autodijagnostika.ba – Powered by MANBIS d.o.o. Kakanj